Blog med Peter Tærø Nielsen

  Peter_Tærø_Nielsen_ny_blogger_på_polennu

  Peter Tærø Nielsen


  WARSZAWA: polennu.dk kan med fornøjelse præsentere vor nye blogger, Peter Tærø Nielsen, der er dansk advokat, og bosiddende i Warszawa.


  Peter Tærø Nielsen skriver fremover på polennu.dk, og er klar til at debatter med vore læsere.

  Det første emne Peter Nielsen behandler er situationen i Mellemøsten, og drager sammenligningerne med ændringerne i Europa i 1989 .

  Vi byder Peter Tærø Nielsen velkommen!

  GÅ DIREKTE TIL BLOG

  Om Peter Tærø Nielsen

  Peter Tærø Nielsen (født 1954) er dansk advokat og har siden de tidlige 1980’ere som sådan arbejdet internationalt i op mod 35-40 lande som repræsentant eller rådgiver for mange danske og enkelte tyske og svenske virksomheder, mest i energi- og byggesektoren.

  Fra 1988 og fremefter arbejdede han meget i DDR og siden i de andre østlande, først og fremmest Polen og Baltikum.

  I 1990 stiftede han advokatfirmaet Peter Nielsen & Partners Law Office i Warszawa. Det startede med 4 polske medarbejdere og beskæftiger i dag ca. 25. I Danmark er han medstifter og –ejer af Hulgaard Advokater, Kolding/Aarhus med ca. 20 medarbejdere.

  I 1994 tog han initiativ til omfattende udveksling af unge jurister fra øst til vest og vice versa. Dette er udviklet til en ring af advokatfirmaer, kaldet YLEP, fra hele Østersøområdet. YLEP eksisterer stadig og er meget aktivt.

  Peter Tærø Nielsen bor og arbejder i dag (siden 2006) i Warszawa med hustruen, Karen Marie Nielsen.

  I perioden 2005-2009 var han Honorær Konsul for Polen i Syddanmark.

  Fra 2008 til 2011 var han formand for Scandinavian Polish Chamber of Commerce, Warszawa.

  Han arbejder nu (siden 2007) også som voldgiftsdommer i kommercielle forhold og er anerkendt som sådan ved en række voldgiftsinstitutioner i Nord- og Østeuropa samt i Dubai.

  Hans private interesser koncentrerer sig om natur, fiskeri, jagt, fotografi og skovbrug, samt gastronomi. Han ejer og driver skove i flere lande, herunder i Østeuropa.