Byggeriet af ny metrolinje i Warszawa i gang

  Bygningen_af_en_ny_Metro_i_Warszawa_er_i_gang_Jens_Mørch

  Den centrale del af den anden metro-linie i Warszawa, der skal forbinde byen på tværs af Wisla, vil få syv stationer. Når den nye metro står klar, kan man tage metroen fra Kulturpaladset til det nye nationale stadion, på den anden side af floden Wisla. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


  WARSZAWA: Byggeriet af den anden metrolinje i Warszawa er gået i gang. To hovedgader i centrum af Warszawa er lukket, og flere busstoppesteder er fjernet de næste to og et halvt år.


  Byggeriet af den anden metro-linie i den polske hovedstad er i gang. De næste to og et halvt år vil trafikken i Warszawa være omlagt.

  To største gader lukket

  To gader i centrum af byen – Prosta, og Swietokrzyska, som normalt passeres af over tusinde biler i timen, blive omdannet til byggepladser. Mange busser vil køre ad alternative ruter.

  For at komme til den anden side af Wisla fra centrum, bliver man fremover nødt til at køre Grzybowska gade, som er en stor omvej.

  Trafikken vil fortsætte normalt på Karolkowa, Towarowa, Zelazna, Emilii Plater, Marszałkowska, Jasna gader og Jana Pawa II.

  Flere oplysninger om trafikforstyrrelser og buslinje ændringer findes her:

  LÆS MERE
  Eksternt link:
  Den anden metrolinje i Warszawa

  En stor investering i hovedstaden

  Den centrale del af den anden metrolinje vil bestå af syv stationer. Metrolinjen vil forbinde Wislas to bredder.