Danmarks bedste til speedway kører i Gorzow

Det 26-årige speedway talent, Anders Thomsen, der til daglig kører for blandt andet polske Gorzow, blev onsdag aften dansk mester i individuel speedway. Privatfoto. Det 26-årige speedway talent, Anders Thomsen, der til daglig kører for blandt andet polske Gorzow, blev onsdag aften dansk mester i individuel speedway. Privatfoto.

VOJENS: Det danske speedwaytalent Anders Thomsen, der til daglig kører for Gorzow i Polen, blev onsdag aften Danmarks-mester.


Den 26-årige dansker Anders Thomsen kan nu kalde sig for dansk mester i speedway 2020. Han kører til daglig for den polske klub Gorzow.

Flest point hjemme

I den polske liga er Anders Thomsen rykket fra en plads som nummer 32 på ranglisten, til en plads som nummer 14 for hans klub. Thomsen er særlig god på hjemmebane. Han har allerede nu en anden plads i Polen, når det gælder pointhøst på hjemmebane. Kun den polske verdensmester, Bartosz Zmarzlik har gjort det bedre end det danske talent.

Stærke konkurrenter

Den 3-dobbelt verdensmester – og syv gange Danmarks mester – Nicki Pedersen deltog også i DM-opgøret onsdag aften, men han styrtede i ottende heat og måtte udgå. I finalen kørte Anders Thomsen fra viceverdensmesteren Leon Madsen samt Nicolai Klindt og Marcus Birkemose, der vandt henholdsvis sølv og bronze.

Rekorden for flest Danmarksmesterskaber i speedway er 12. Den er sat af den legendariske Ole Olsen, der blev verdensberømt i 1970’erne.

Mere speedway? polennu.dk er et frit og uafhængigt dansk medie. Vi har hver dag siden 2008 dag leveret gratis nyheder fra Polen på dansk. Hvis du gerne vil støtte vores fortsatte arbejde, så vil et bidrag kunne gøre en stor forskel. Vil du f.eks. støtte os med 100,00 kroner, så kan du gøre det ved at trykke her. Tak for din opmærksomhed.