Dansk-polske konferencer om investeringer i Polen

  danmark_polen_konference_polennu

  Sidst den danske ambassade i Polen og den polske ambassade i Danmark havde en konference sammen, var i Szczecin. På billedet set Danmarks tidligere ambassadør i Polen, Thomas Østrup Møller (tv.), regionsborgmesteren i Vestpommern Olgierd Geblewicz og den polske handelsambassadør i Danmark, Jacek Wojcikowski, der deltager i konferencer i Aarhus og København. Foto: Jens Mørch, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Den danske ambassade i Warszawa og Eksportrådet indbyder til erhvervskonferencer i Aarhus og København.


  Eksportrådet og den danske ambassade i Polen indbyder nu interesserede til konference om samhandel mellem Danmark og Polen. Det sker ved to konferencer i oktober i København og en i Aarhus. Begge arrangementer gennemføres i samarbejde med den polske ambassades handelsafdeling i København.

  København 9. oktober

  Den første konference bliver den 9. oktober i København, hvor der vil være fokus på vedvarende energi.

  Lederen af handelsafdelingen på den danske ambassade i Warszawa, Freya Petersen, byder velkommen sammen med sin polske kollega i København, Jacek Wojcikowski.

  I løbet af dagen vil dansk-polsk virksomheder fortælle om deres erfaringer og viden om vedvarende energi i Danmark og Polen.

  SE PROGRAM
  Link: Konference København

  Konferencen finder sted i Eigtveds Pakhus i det danske Udenrigsministerium og i samarbejde med advokatfirmaet Magnusson Law.

  Aarhus 10. oktober

  Den anden konference er i Aarhus, og har et mere generelt sigte på samhandel mellem Polen og Danmark.
  Nordea Banks Egil Rindorf indleder konferencen i Aarhus, der også har deltagelse fra den region i Polen, der har flest danske investeringer, Vestpommern.

  Chefen for investeringskontoret i regionen, Pawel Bartoszewski, vil fortælle om det nordvestlige område i Polen, og mulighederne for investeringer.

  SE PROGRAM
  Link: Konference Aarhus

  Konferencen gennemføres i samarbejde med Nordea Bank, der også er vært.

  Begge arrangementer byder på cases fra danske virksomheder, som er aktive på det polske marked. Der vil også være mulighed for at holde individuelle møder med de fremmødte eksperter.

  Polen er det 9. største eksportmarked for Danmark, og samhandlen er i stadig stigende.