Dansk vinder i cykelløbet Polen Rundt

Dansk vinder i cykelløbet Polen Rundt: Danske Jonas Vingegaard vandt samlet efter syvende etape i Polens største cykelløb. Han var 13 sekunder hurtigere end sin nærmeste rival. Foto: Tour de Pologne.

KRAKOW: Polen Rundt endte med en dansk vinder. Jonas Vingegaard vandt Polens største cykelløb med 13 sekunder foran nærmeste rival.

Dansk vinder: Den danske cykelrytter Jonas Vingegaard fra Visma-holdet blev vinder af den 81. udgave af Tour de Polen (Tour de Pologne).

Søndagens konkurrence – den sidste og syvende etape – begyndte ved den berømte saltmine Wieliczka, og rytterne kørte derfra gennem det smukke landskab og til Krakow, hvor løbet blev afsluttet. En rute på 142 kilometer.

Dansk vinder

På podiet i Krakow stod Vingegaard ved siden af italieneren Diego Ulissi (UAE Team Emirates) og hans holdkammerat fra Holland Wilco Kelderman, der samlet blev nummer 2 og 3.

LÆS  Polakkerne foretrækker dans og cykling

Den sidste etape, fra Wieliczka til Kraków blev vundet af hollænderen Olav Kooij (Visma) efter en spurt fra feltet, foran belgierne Tim Merlier (Soudal Quick-Step) og Gerben Thijssen (Intermarche-Wanty). Stanisław Aniołkowski (Cofidis) tog 13. pladsen.

LÆS  Polen får verdensmester i banecykling

LINK: Polen Rundt (Tour de Pologne)

Cykelløbet Polen Rundt skydes i gang i Krakow

Mere nyt fra Polen på dansk?

Dansk vinder eller ej! Vi fravalgt en betalingsmur omkring os, for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark og Sverige mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde med et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905 eller direkte til vores bank: Danske Bank: 4315 – Konto: 0012245351. Det vil være en meget stor hjælp! Du er også velkommen til at skrive til os på info@polennu.dk!