E-handelsgiganten Amazon er gået ind på det polske marked

Amazon Polen
Den amerikanske e-handelsgigant Amazon er gået ind i Polen med en særlig polsk e-handelsside. I forvejen har Amazone distributionscentre i Polen, og beskæftiger cirka 18.000 medarbejdere i Polen. PR-foto.

WARSZAWA: Den amerikanske e-handelsgigant Amazon er uden varsel begyndt i Polen, og har lavet en ny e-handelsside kun for polakker.


Amazon er rykket ind på det polske marked i ly af natten. Den amerikanske e-handelsgigant havde i for nylig meddelt, at man vil ind på det polske marked, men det overrasker alligevel mange i e-handelsbranchen at det sker nu.

Polakkerne kender i forvejen Amazon’s aktiviteter gennem selskabets tyske hjemmeside, som også findes på polsk. Men nu får Polen sin egen e-handels portal.

Polsk infrastruktur

Amazon er allerede etableret i Polen med ni store lagre og udviklingsafdelinger i Gdansk og Warszawa.

I oktober havde selskabet 18.000 ansatte i Polen, som ifølge det amerikanske handelskammer i Polen, gør Amazon til den største amerikanske virksomhed i Polen. Amazon vil ansætte yderligere 10.000 medarbejdere i nær fremtid.

EKSTERNT LINK: Amazon Polen

amazon_logistik

Flere nyheder fra Polen? Vi har ingen vaccinationer mod fordomme, men kendskab og viden er efter vores opfattelse, den bedste vaccine mod fordomme. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, VISA, MASTER og andre anerkendte og sikre betalingsformer. PS! Når du betaler, vil vores betalingssystem efter nye EU- regler, kræve en bekræftelse med SMS eller via NemID.