En såret og en dræbt efter angreb på partikontor

  PiS_hovedkvarter_i_Lodz_19

  Politiet har afspærret Lov og Retfærdighedspartiets hovedkontor i Lodz, efter at en mand gik amok med luftpistol og kniv. En blev dræbt.


  LODZ: En person er død efter skud, og en anden hårdt såret efter at være blevet stukket med en kniv. Angrebet skete på Lov og Retfærdighedspartiets hovedkontor i Lodz.


  En polaks had til Kaczynski og PiS partiet, udløste i dag en tragisk hændelse på partiets kontor i Lodz. En blev dræbt og en anden hårdt såret, da manden gik amok på ansatte, skriver det polske nyhedsbureau PAP.

  Dræb Kaczynski

  – Jeg var på mit kontor, da en mand pludselig brød ind i bygningen og affyrede seks til otte skud, mens han skreg:

  – Dræb Kaczynski, dræb Kaczynski, siger en medarbejder på PiS-partikontoret til polsk TVN24. Gerningsmanden angreb med en kniv og en luftpistol, siger Magdalena Zielinska fra politigården i Lodz.

  Amok i park

  Før angrebet blev manden set gående ophidset omkring i en nærliggende park, og skreg slagord mod Lov og Retfærdighedspartiet, siger øjenvidner.

  Gerningsmand tilbageholdt

  Politiet har tilbageholdt Ryszard L., der er 62 år og bosat i den polske by Czestochowa for angrebet. Politiet oplyser endvidere, at manden ikke tidligere er straffet.