Færgerne til og fra Polen styres nu af Polen Go fra Valby

  Polen_Go_polennu

  Jonas Jedrzejowski og Marek Klaper er de to erfarne herre bag Polen Go – med salg af billetter til alle færgeforbindelserne til Polen. Her fotograferet foran deres nye domicil i Valby. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  VALBY: Salg af færgebilletter i Danmark til Polen, er nu flyttet fra indre by i København til større lokaler i Valby.


  Virksomheden Polen Go er det nye navn for det agentur der varetager salget af færgebilletter til Polen. Fra trængte lokaler i Vestervoldgade hos Vindrose Rejser, er de to indehavere nu flyttet til moderne lokaler Valby, og har overtaget alt salg af færgebilletter til Polen fra Danmark.

  Central placeret

  – Jeg er så glad for vores nye lokaler, de ligger ikke langt fra Valby station og med gode parkeringspladser lige i nærheden, er vi centralt placeret, siger Marek Klaper, der er den ene af to indehavere af Polen Go. Marek er en kendt mand når det gælder færger mellem Danmark og Polen. Han har i årevis håndteret logistikken for færgerne til Polen, også dengang der var en Polferries færge fra København.

  Agentur på opfordring

  – Vi overtog agenturet på opfordring fra de polske færgeselskaber – de første to år har vi arbejdet fra Vestervoldgade i København under navnet Vindrose Go, men nu er det alene os – der i de nye lokaler – varetager salg af billetter til færgerne til Polen, siger Marek Klaper til polennu.dk.

  Polen Go er nu dansk agentur for de fire færgeselskaber: Polferries, Unity Line, TT-Line og Scandlines. Der er mange daglige afgange fra Sverige til bl.a. Swinoujscie og Gdynia ved Gdansk i Polen.

  Erfaren kompagnon

  Selv om virksomheden er ny, er også den anden indehaver af Polen Go, et kendt ansigt indenfor rejser til Polen for Danmark. Jonas Jedrzejowski, der er født i Danmark af polske forældre, har også tidligere arbejdet for Vindrose Rejser, som hans far var med til at starte i begyndelsen af 1970’erne. Jonas er trods sin unge alder, en erfaren rejseherre, der er opvokset med rejser og turisme.

  – Vi har et godt samarbejde, og vi har mødt stor opbakning fra nye og gamle kunder efter vi er flyttet til de nye lokaler, siger Marek Klaper til polennu.dk. De nye lokaler i Valby fejres ved en reception senere på året.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Polen Go hjemmeside