Flere flyafgange til Polen fra Billund Lufthavn

  ambassadoer_henryka_ole_egberg_billund_roed_snor
  To ambassadører til åbning af ny flyrute mellem Billund og Warszawa.

  Ambassadørerne for Danmark og Polen klippede den røde snor over for de første rejsende til Warszawa fra Billund/LEGOLAND i marts måned. Nu øges kapaciteten på ruten med 50 procent. Foto: Niels Husted, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Der bliver flere afgange til den polske hovedstad Warszawa fra Billund/LEGOLAND lufthavnen meddeler Wizz Air.


  I marts åbnede Wizz Air sin første direkte flyrute mellem Billund/LEGOLAND og Warszawa Chopin lufthavnen med to ugentlige afgange. Forbindelsen har fået en flyvende start meddelte Billund Lufthavn for nylig.

  LÆS MERE
  polennu.dk: Flyrute mellem Billund og Warszawa er en succes

  50 procent mere

  Fra juni næste år har selskabet besluttet at udvide kapaciteten på ruten til den polske hovedstad med 50 procent, så der til den tid bliver mindst tre ugentlige afgange. Det skriver luftfart og rejsesitet check-in.dk.

  Gdansk

  Det er kun to år siden at Billund Lufthavn indledte samarbejdet med Wizz Air med en rute til Gdansk. Den kom også godt fra start, og i år er forbindelsen ligeledes øget med en kapacitet på 50 procent så der nu er tre ugentlige afgange til Lech Walesa Airport i Gdansk fra Billund/LEGOLAND.

  Poznan

  Interessen for at flyve til Polen fra Danmarks næststørste lufthavn er stor, og i november åbnes også en direkte forbindelse til Poznan fra Billund til den historiske by i det nordvestlige Polen med cirka 800.000 indbyggere.

  LÆS OGSÅ
  polennu.dk: Ny flyrute mellem Billund og Poznan til november

  Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Billund Lufthavn om den øgede kapacitet.