Første danske polsk-danske webshop

  Læsershoppen_på_polennu

  polennu.com, den nye webshop, tilbyder bøger, film, flag og souvenirs fra Polen. I begyndelsen vil udvalget være begrænset, men vil blive udbygget de kommende måneder. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  KØBENHAVN: polennu.dk introducerer i dag en ny læsershop, hvor der tilbydes bøger, film, flag og meget andet af høj kvalitet fra Polen.


  I dag har polennu.dk åbnet en ny læsershop med udvalgte bøger, souvenirs, film og andet fra eller om Polen. I begyndelsen er der tale om et begrænset udvalg af vare, men udvalget vil blive udbygget sommeren over.

  Kvalitet fra Polen

  – Vores ambition er at være et troværdigt samlingssted for danskere med polske interesser. Derfor tilbyder vi udvalgte kvalitetsprodukter og udgivelser fra eller om Polen – primært på dansk, siger Peter Malberg, der har opbygget den nye webshop. Han understreger, at udvalget ved åbningen er meget begrænset.

  – Hensigten er at vi skal samle alt om Polen på dansk, og alt hvad der ellers kan interesse danskere, polakker med danske interesser, så vi har ambitioner om et stort antal varenumre inden julehandlen.

  Der kan betales med de mest gængse kredit- og betalingskort i den nye butik, oplyser den nye forretningsføreren.

  Den nye webbutik findes på adressen www.polennu.com, og kan derudover altid findes i linket øverst på polennu.dk i menupunktet SHOP.