Investor klar til Polens største vandland ved Warszawa

  ruchebane

  En investor vil bygge Polens største vandland i nærheden af Warszawa. Adventure World Warszawa er det nye navn, men der er endnu ingen dato for hvornår det nye vandland kan åbne. Arkivfoto.


  WARSZAWA: En investor er klar til at bygge Polens største vandland i nærheden af den polske hovedstad. Det nye vandland skal bl.a. rumme svømmehaller, vandrutsjebaner og spa kompleks.


  Den nye forlystelsespark skal bygges på et 40 hektar stort landområde ved landsbyen Zlotoklos, en forstad til Warszawa. Investoren vil bygge et vandland med attraktioner til alle aldre.

  Siden 2009

  Forberedelserne har stået på siden 2009, men der er endnu ikke fastlagt en åbningsdato. Det sker først, når projektet har fået de nødvendige tilladelser og godkendelser, oplyser Adventure World Warszawa, der står bag projektet.

  Derudover skal forslaget sendes i høring hos bl.a. naboerne.

  Trafikkaos

  Det anslås fra investors side, at det nye vandland vil trække mindst 2 millioner biler yderligere til området. Kritikere af projektet i området forudser kaos, og ønsker ikke den øgede trafik. Andre er tilhængere, men kræver at vejforbindelserne til og fra det nye vandland bliver udbygget, da trafikken ellers vil kollapse i området.

  Udvikler regionen

  Investoren siger, at den nye forlystelsespark ikke vil medføre så store trafikproblemer, som det anføres, og mener, at det nye Adventure World Warszawa kan bidrage til at udbygge området erhvervs- og turistmæssigt.

  Investoren forventer at det nye vandland kan give job til 300 medarbejdere.