Kraftig orkan har skabt problemer i Polen

  orkan_polen

  Polen blev torsdag aften ramt af orkanen Frederik. Værst er det gået ud over det centrale Polen, og i Poznan er lufthavnen midlertidig lukket. Der ventes store flyforsinkelser fredag på grund af kraftige vinde og voldsomt snefald. Foto: Globetrotter/Twitter.


  WARSZAWA: Orkanen Frederik hærger i øjeblikket Polen med vindhastigheder på op mod 155 kilometer i timen. Lufthavnen i Poznan er lukket, og der ventes store forsinkelser i flere polske lufthavne fredag.


  Et kraftigt uvejr har torsdag aften skabt store ødelæggelser i Polen. Orkanen Frederik har skabt store problemer. Væltede vejtræer har betydet at veje er blokeret, og mindst 25.000 husstande er uden strøm.

  I Warszawa Chopin lufthavnen er der store forsinkelser, og lufthavnen i Poznan er nu helt lukket. Fly til Poznan omdirigeres til Warszawa og Lodz.

  Krisemøde

  Polens regering holder fredag krisemøde, for at få et overblik over skaderne og for at finde løsninger for de polakker der er ramt af orkanen. Der er målt vindhastigheder på op mod 155 kilometer i timen, og et samtidig kraftigt snefald har gjort situationen værre.