Lech Walesa Airport skilte fjernes for Kaczynski

  lech_walesa_2

  Skiltene med Lech Walesas navn i lufthavnen i Gdansk af samme navn, dækkes til fordi Jaroslaw Kaczynski kommer til byen. Se billedserien med håndværkere der dækker Lech Walesa navnet til. Privatfoto.


  GDANSK: Polens stærke mand besøger Lech Walesa lufthavnen i Gdansk, men skiltene med lufthavnens navn dækkes til når Kaczynski ankommer.


  Det er en kendt sag, at Polens stærke mand Jaroslaw Kaczynski, har et stort had til Nobel Fredsprismodtager Lech Walesa, der var helten i Polens kamp for frihed og selvstændighed i 1980’erne.

  Fjernes skilte

  I dag kommer Jaroslaw Kaczynski til Gdansk, hvor lufthavnen hedder Lech Walesa Airport. Da Polens stærke mands stab har lejet ankomst VIP-lokalerne til Kaczynski, og da lufthavnens navn er at finde flere steder i lufthavnen, så gør staben nu alt hvad de kan for at dække Lech Walesas navn til hvor det er muligt og tilladt for dem. Følg arbejdet på nedenstående billedserie.

  SE BILLEDER
  Polennu.dk: Billedserie for at skjule Lech Walesa navnet

  Fyret af Walesa

  Da Lech Walesa blev præsident i 1990, havde han ansat Lech og Jaroslaw Kaczynski i sin stab, men måtte fyre dem på grund af deres had og deres manglende evne til at se frem, som Lech Walesa har udtrykt det overfor polennu.dk. Siden har Kaczynski kæmpet imod Lech Walesa på alle måder.

  Bolek beskyldninger

  Siden Jaroslaw Kaczynskis regering kom til magten, er der rejst fornyet anklager mod Lech Walesa for at samarbejde med kommunisterne. En beskyldning som flere retsinstanser har frikendt Walesa for. Samme Kaczynski anklager også tidligere statsminister Donald Tusk og daværende regeringschef Vladimir Putin, for at have dræbt 96 polakker ved Smolensk i 2010.

  SE BILLEDER
  Polennu.dk: Billedserie for at skjule Lech Walesa navnet