Legia Warszawa frataget sejr og er ude af Champions League

  Bartosz_Bereszynski

  Bartosz Bereszynski spillede de sidste tre minutter af kampen mod Celtic, selv om han havde et rødt kort hængende fra sidste år. Foto: Legia.


  WARSZAWA: Legia Warszawa, der i denne uge gik videre mod Champions League, har fået sejren over Celtic annuleret og er dermed ude af turneringen.


  Legia Warszawa har fået frataget sejren over Celtic på 2-0 i kvalifikationen til Champions League, og kan derfor ikke se frem til flere kampe i denne omgang.

  Årsagen er, at Legia spilleren Bartosz Bereszynski blev skiftet ind, og spillede de sidste tre minutter af kampen onsdag.

  Rødt kort

  Men da Bereszynski har et rødt kort hængende fra en kamp mod Appollon Limassol i en Europa League kamp i sidste sæson, så er Legia blevet frataget 2 – 0 sejren i Edinburgh mod Glasgow Celtic. Det betyder at Celtic i stedet går videre til kvalifikationsfinale til Champions League.

  UEFA regler

  UEFA skriver: Legia er blevet straffet for at bruge en ulovlig spiller (artikel 18 i UEFA Champions League forordninger, og artikel 21 i de disciplinære bestemmelser). Afgørelsen fra UEFA betyder, at Legia i stedet for at vinde 2-0, taber kampen 3-0.

  Anker afgørelse

  Legia formand Dariusz Mioduski har lovet at klage til UEFA over afgørelsen.