LOT aflyser alle fly til og fra Billund Lufthavn

Polen_LOT_fly_til_evakuering_Martin_Bager_7
LOT aflyser alle fly resten af året og et godt stykke tid ind i det nye år fra Vestdanmark til Polen. Foto: Martin Bager.

KØBENHAVN: Det polske nationale luftfartsselskab LOT har netop meddelt, at alle fly fra Billund Lufthavn aflyses resten af året og langt ind i 2021.


LOT (Polish Airlines) har i dag meddelt, at alle fly til og fra Billund Lufthavn, Danmarks næststørste lufthavn, aflyses resten af året og indtil engang næste år. Rejsende der allerede har købt billet, kan få den refunderet efter de gældende regler. Det er også muligt at ombytte billetten til en afgang fra enten Hamborg eller København.

Poznan, Gdansk og Krakow

Ifølge Billund Lufthavns hjemmeside, er det i skrivende stund muligt at flyve fra Billund Lufthavn til Poznan, Gdansk og Krakow med lavprisflyselskaber. Men ikke til den polske hovedstad Warszawa.

LOT har dog i en mail i dag til rejsebureauerne lovet, at ruten genåbnes engang i løbet af 2021. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra LOT om aflysningerne.

SE AKTUELLE FORBINDELSER FRA BILLUND LUFTHAVN HER

polennu.dk er et frit og uafhængigt dansk medie. Vi har hver dag siden 2008 dag leveret gratis nyheder fra Polen på dansk. Hvis du gerne vil støtte vores fortsatte arbejde, så vil et bidrag kunne gøre en stor forskel. Vil du f.eks. støtte os med 100,00 kroner, så kan du gøre det ved at trykke her. Tak for din opmærksomhed.