Lufthansa genoptager rute-flyvninger til Polen

Lufthansa genoptager flyvninger mellem Polen og Tyskland fra 1. juli. PR-foto/Airbus.

BERLIN: Det nationale tyske luftfartsselskab Lufthansa, genoptager ruteflyvninger til flere polske byer.


Endnu en corona-lempelse: Fra 1. juli kan passagerer igen efter corona-nedlukningen, rejse fra Frankfurt og München til fem polske lufthavne. Det er Warszawa, Krakow, Poznan, Wroclaw og Gdansk. Derudover bliver der ruteflyvninger mellem Krakow og Düsseldorf, oplyser Lufthansa.

I alt bliver det til 59 ugentlige afgange mellem Polen og Tyskland fra næste måned.

Flyruterne fra Tyskland til Katowice, Rzeszów og Bydgoszcz genoptages ikke foreløbig. Den største corona smittefare i Polen lige nu er netop omkring Katowice.

LINK TIL INFO PÅ DANSK OM CORONA-REGLER I POLEN

Flere fly fra september

Lufthansa forventer at genoptage driften på 90 procent af de ruter, som selskabet havde før corono-nedlukningen. Selskabet meddeler at det sker i slutningen af september.

Flere nyheder fra Polen på dansk?
Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.
DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.