Mand skudt før kampen mellem Holland og Polen

tysk_politi
En mand er skudt forud for kampen mellem Polen og Holland i Hamborg, oplyser tysk politi. Arkivfoto.

HAMBORG/OPDATERET: En mand der truede med brandbombe og hakke mod fodboldfans, er blevet skudt af tysk politi lige før kampen mellem Holland og Polen.


 

Tysk politi har skudt en mand der truede med brandbombe og hakke mod fodboldfans i Hamborg, forud for kampen mellem Holland og Polen, skriver det polske nyhedsbureau PAP.

– En større politiaktion er i øjeblikket i gang på St. Pauli. De foreløbige resultater viser, at manden truede politibetjente med en hakke og udstyr til brandstiftelse. Tjenesterne brugte derefter skydevåben.

– Gerningsmanden blev såret og er i øjeblikket under lægebehandling, skriver tysk politi.

Klokken 15:00 begynder fodboldkampen i gruppe D i EM mellem Polen og Holland.

Ifølge metro.co.uk gik en bevæbnet mand mod fanzonen, hvor fans fra både Polen og Holland befandt sig. I første omgang blev det rapporteret, at han havde en økse med sig. Til sidst viste det sig at være en hakke. Før han blev fanget, hørte vidner i området fire skud.

Bydel afspærret

– Politiet har lukket Reeperbahn i Hamborg, nær fanområdet, hvor der er tusindvis af hollandske fans. Fire høje brag, efterfulgt af hundredvis af politibetjente, skriver New York Times journalist Rory Smith. Gerningsmanden blev alvorligt såret og blev kørt til hospitalet med ambulance, hvor han er i kritisk tilstand efter politiets skud.

Robert Lewandowski ikke klar til første EM-kamp