Næsten 40.000 bekræftede corona-smittede i Polen

corona test
Lørdagens corona tal viser at hver fjerde corona test er positiv, men at dødstallet er lavere end de foregående dage. Arkivfoto.

WARSZAWA: Corona-pandemien fortsætter sin hærgen i Polen. Fredag var der 339 nye corona-smittede og seks nye relaterede dødsfald.


Fredag steg antallet af covid-19 syge i Polen med 339 personer, mens seks døde med den frygtede sygdom i kroppen. Det bringer det samlede antal covid-19 syge op på 39.746, mens der nu er 1.618 corona-relaterede dødsfald.

Af de ny-smittede var de 101 af dem fra Katowice området. På nedenstående link findes flere oplysninger om corona-udvikling i Polen.

FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE I POLEN HER

Det første corona-tilfælde blev bekræftet i Polen den 4. marts, og den 14. marts blev al international flytrafik forbudt. Siden er Polen gradvist blevet åbnet igen for trafik. Læs den danske rejsevejledning på linket herunder.

LINK TIL REJSEVEJLEDNING POLEN

Polen er det land i EU, efter Danmark, der økonomisk har klaret sig bedst igennem corona-krisen, og har dermed mindre brug for EU’s corona-hjælpepakke end lande i Sydeuropa.

Mere om corona-udviklingen i Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.