Navratilova bliver træner for Agnieszka Radwanska

  radwanska_i_civil_ny_træner_polen

  Agnieszka Radwanska på vej til spillerfest i forbindelse med China Open i september. I januar kan hun tage den første selfie med tennislegende Martina Navratilova som sin nye træner. Privatfoto.


  WARSZAWA: En af tidernes største tennisstjerner, Martina Navratilova, har sagt ja til en trænerrolle for den polske tennisstjerne Agnieszka Radwanska.


  En af de største tennisstjerner gennem tiderne, den tjekkiske Martina Navratilova, bliver cheftræner for den polske tennis-darling Agnieszka Radwanska fra næste måned.

  – Jeg er så glade for at kunne fortælle, at Martina Navratilova bliver en del af mit trænerteam, skrev 25-årige Radwanska på sin Facebook.

  Stor tennislegende

  Den tjekkiske tennis-legende var en af de største op gennem 1970’erne og 1980’erne. Navratilova har vundet 59 Grand Slam-titler, 18 i single, 31 i double og 10 i mixed double. Hun vandt Wimbledon titlen ni gange.

  To trænere

  Navratilova kommer til at træne Radwanska sammen med Tomasz Wiktorowski, der har været træner for den 25-årige tennisspiller fra Krakow siden 2011.

  – Jeg er virkelig glad for at blive en del af Agnieszkas team og arbejde med Tomasz, det bliver en sjov udfordring, siger Navratilova til Polsk Radio.

  Gensidig glæde

  – Hun er mit store idol i tennis, og jeg er beæret over at vi skal arbejde sammen. Hendes resultater taler for sig selv, og jeg håber, at jeg kan lære af alle hendes erfaringer, siger Radwanska.

  Radwanska er nummer 6 på WTA verdens-ranglisten, og hun har vundet 14 WTA single titler.