Nordlige egne lammet af kraftige vinde

  storm_og_tordenvejr_i_szczecin_martin_bager_polennu
  De næste fem dage bliver vejret omskifteligt i Polen. Risiko for voldsomme storme og haglvejr, samt temperaturer på op til 35 grader varme i de centrale dele af Polen. Følg altid vejret og vejrudsigten nederst på forsiden af polennu.dk. Foto: Martin Bager.

  Ny kraftige vinde har givet travlhed for redningstjenesterne. Mere end 1.600 gange er de kaldt ud i løbet af den seneste uge for at fjerne træer og foretaget andre udbedringer af skader. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  SZCZECIN: Stærke vinde har ramt det nordlige og vestlige Polen. Mere end 5.000 husstande er uden strøm. Også hovedstadsområdet har været ramt.


  Kraftige vinde har ugen igennem præget især det nordlige Polen, og redningstjenesterne er blevet kaldt ud til 1.600 ulykker eller skader der er relateret til vejret over hele landet.

  Fire kvæstet

  Talsmanden for det polske brandvæsen Pawel Fratczak sagde onsdag morgen, at fire mennesker er kvæstet under de kraftige storme. En af dem er en brandmand.

  Det største arbejde er at fjerne træer der er væltet ind over veje, togskinner, el-master og huse, oplyser statens brandvæsen. Cirka 5.500 husstande er uden strøm.