Ny lavpris flyrute mellem Poznan og København

Norske Norwegian åbner en helt ny direkte rute mellem København og Poznan i oktober. I midten af september genoptager SAS de daglige flyvninger til Polens femte største by, og i november genoptager Ryanair flyvningerne mellem Billund og Poznan. Foto: Chris Raser, NW.

KØBENHAVN: Det norske lavprisselskab Norwegian åbner direkte rute mellem Poznan og København. Fra november kan man igen komme til byen fra Billund Lufthavn.


Det norske flyselskab Norwegian havde annonceret åbning af en ny flyrute mellem Poznan og København allerede i april. Men det satte flyveforbud og corona-krisen en effektiv stopper for, og ruten kom aldrig i gang. Men nu melder selskabet sig klar med den nye satsning til Poznan fra oktober.

Første afgang

Det første Norwegian fly afgår fra København mod Polens femte største by Poznan, lørdag den 3. oktober kl. 15.05. En time og ti minutter senere lander flyet efter planen i Poznan. I begyndelsen bliver der to ugentlige afgange fra de to byer, tirsdage og lørdage. I skrivende stund kan man købe en enkeltbillet for 523 kroner til den første afgang.

LINK TIL FLYSELSKABET NORWEGIAN

SAS fra september

Også det dansk-svenske SAS genåbner ruten mellem København og Poznan. Det sker fra den 14. september, med afgange alle dage, undtagen lørdage.

Fra Billund igen

Siden 2017 og før corona-krisen var det også muligt at flyve direkte til Poznan fra Billund Lufthavn. Denne rute bliver også genoptaget med Ryanair, så de første afgange mellem Vestdanmark og Poznan bliver i november.

MERE OM TURISME I POZNAN? Se arkivet her.

Dansker by

Poznan er Polens femte største by, og en kendt by når det gælder internationale konferencer og messer. Det er også i Poznan at den danske fodboldlandsholdsspiller Christian Gytkjær netop har afsluttet sæsonen med en sølvmedalje til klubben Lech Poznan, og en titel til danskeren som topscore i den bedste polske række i 2019/20 sæsonen.

Poznan er en attraktiv by for bevidste og kræsne turister.

MERE OM TURISME I POZNAN? Se arkivet her.