Ny rekord for Lech Walesa lufthavnen i Gdansk

  wizz_gdansk_lech_walesa_lufthavn_airport
  Det ungarske flyselskab Wizz Air, genoptager alle flyvninger til og fra Polen i den kommende uge. Wizz Air flyver fra Billund Lufthavn til Gdansk, Warszawa og Krakow. Arkivfoto.

  Lech Walesa lufthavnen i Gdansk har rundet 2 millioner passagerer i år, og det er ny rekord. Fremgangen i første halvår sammenlignet med året før var på 14,2 procent. Flyet er på vej til Danmarks næststørste lufthavn Billund/LEGOLAND, hvorfra der er tre ugentlige afgange med Wizz Air til Gdansk. Arkivfoto.


  GDANSK: Lech Walesa lufthavnen har rundet to millioner passagerer i juni, og har hver eneste måned i år haft tocifret vækst i procent i forhold til sidste år.


  Lech Walesa Airport Gdansk har sat ny rekord. I juni passerede lufthavnen to millioner gæster i år, og ved månedens afslutning var det første halvårs antal rejsende på 2.089.947 passagerer.

  14,2 procent vækst

  Tallet betyder, at Lech Walesa lufthavnen har haft en vækst på 14,2 procent sammenlignet med samme periode året før. De 800.000 gæster kom i førstekvartal, men den største vækst lå i anden kvartal. Lufthavnen har i år haft to-cifret vækst i procent fra måned til måned, sammenlignet med året før.

  København femte størst

  Warszawa er den destination som flest rejser til fra Gdansk, mens København indtaget en femte plads med 87.831 passagerer i det første halve år. SAS er eneste selskab på ruten og har flere daglige afgange.

  Direkte fra Billund

  Jyder og fynboer kan rejse direkte til Lech Walesa lufthavnen fra Billund/LEGOLAND lufthavnen tre gange om ugen med lavprisselskabet Wizz Air.