Polakkers investeringer i 2011

  fondsbors

  Investeringsklimaet bliver godt i 2011, forudsiger flere polske eksperter. Guld ventes at blive årets hit blandt finansfolk.


  WARSZAWA: I 2011 ventes de polske aktier at blive dyrere og zlotyen vil blive styrket. Priserne på ejerlejligheder ventes at være uændret. Jord, anden fast ejendom og statsobligationer ventes at blive de sikreste investeringer i 2011, skriver polske analytikere i dagbladet Rzeczpospolita.


  Ejendomspriserne er stadig lave i Polen, og udsigterne til prisstigninger gør ejendomme til et attraktivt investeringsobjekt i 2011. Analytikerne påpeger imidlertid, at trods forventninger og prognoser er investeringer i ejendomme stadig behæftet med stor risiko.

  Aktierne på Warszawa Fondsbørs

  Warszawa Fondsbørs sluttede året 2010 på et niveau der var 20 procent højere end i slutningen af december 2009.

  Det forventes, at aktierne på Warszawa Fondsbørs vil stige i 2011.Analytikerne siger også i interviewet i Rzeczpospolita, at WIG (Warszawa Fondsbørs aktieindeks) vil stige med 13 procent i 2011.

  Guld bliver dyrere

  Ud over værdipapirer anbefaler analytikere også guld. Guld ventes at give det største afkast i 2011. Nogle analytiker forudsiger endda, at guldprisen vil stige med 50 procent i år. Andre ædelmetaller bliver også dyrere i 2011, mener eksperterne..