Polakkers planer for nytårsaften og løfterne

  szampan

  De fleste polakker har lagt planer for festen på årets sidste dag. Meningsmålings institutet GfK Polonia og websiden Tanie-Loty.com.pl har undersøgt polakkernes planer for nytårsaften.


  WARSZAWA: Om bare to dage er det nytårsaften. De fleste polakker har allerede lagt planer for festen på årets sidste dag. Meningsmålings institutet GfK Polonia og websiden Tanie-Loty.com.pl har undersøgt polakkernes planer for nytårsaften.


  En ny undersøgelse viser, at en ud af tre polakker (32 procent) holder nytårsaften ved en privat fest hjemme hos venner. Lidt mindre (21 procent) vil have en rolig nytåraften med den nærmeste familie, eller alene med sin partner.

  Store fester ikke populære

  Selv om langt de fleste hoteller og restauranter arrangerer store fester, er det ikke polakkerne der fylder festerne. Færre end 3 procent skal i år til en fest af den art.

  5 procent skal på arbejde, mens 10 procent af svarpersonerne endnu ingen planer har for nytårsaften.

  Nytårsaften i udlandet

  32 procent polakker til udlandet til nytårsaften. Mest som grupperejser til Paris, Amsterdam, Prag og Rom (26 procent). 6 procent holder nytår på skitur. .

  Mange nytårsforsæt

  Polakkerne er ikke så gode til at overholde nytårsforsætter, fremgår det af samme meningsmåling, 62 procent af svarpersonerne gider ikke at foretage nogen beslutninger. Kun 17 procent svarede, at de har nytårsforsætter.

  Nytårsaften lover de fleste af svarpersonerne (26 procent) at holde op med at ryge, 17 procent vil gå på slankekur, og 16 procent vil tilbringe mere tid med familien.