Polen reddet af Lewandowski i overtiden mod Armenien

  lewandowski_efter_em_exit

  Polens topscorer og anfører Robert Lewandowski, reddede igen skærene for polakkerne under VM-kampen mod Armenien da han bragte polakkerne foran 2 – 1 i overtiden. Arkivfoto.


  WARSZAWA: Armenien måtte spille med ti mand, men kampen skulle være 96 minutter gammel før det lykkedes Robert Lewandowski at afgøre kampen.


  Det var en målløs men dramatisk første halvleg på det nationale stadion, da Polen i aften mødte Armenien i kvalifikation til VM i Rusland 2018. Polen og Danmark er begge i gruppe, og lørdag aften vandt Polen over Danmark med 3 -2.

  10 mand

  Efter 30 minutter fik Armenien udvist Gael Andonian på grund af et groft frispark. Bare to minutter tidligere fik et gult kort, og det armenske mandskab måtte fortsætte kampen med bare 10 mand, hvilket skulle give Polen flere muligheder. Men sådan gik det ikke.

  To hurtige mål

  Anden halvleg var blot tre minutter gammel, da Armenien bragte Polen foran med et selvmål 1 – 0 efter et frispark af Robert Lewandowski. Og det gjorde polakkerne så sejrsikre, at de helt glemte at forsvarer sig med det resultat at Armenien udlignede blot to minutter senere. Og så lagde polakkerne et kolossalt pres på det armenske mål.

  Spænding til sidste fløjt

  I det 70. minut var Robert Lewandowski ved at score, men takket være en mesterredning fra den armenske målmand blev målet afværget. I samme minut var Polens Kamil Grosicki også tæt på, men brændte den oplagte chance, hvorefter han blev skiftet ud. Der var lagt en massivt pres på det armenske forsvar, men første seks minutter henne i overtiden kunne Robert Lewandowski afgøre kampen til 2 – 1.

  Danmark tabte

  Danmark spillede også tirsdag aften i VM kvalifikationens gruppe E mod Montenegro, og den kamp endte med et dansk nederlag på 0 – 1.
  Næste kamp

  Next stop Bukarest

  Polens næste kamp i gruppen er mod Rumænien den 11. november i Bukarest, mens Danmark næste gang møder Kazakhstan hjemme.

  SE STILLING
  FIFA: VM 2018 stillingen i gruppe E