Polen vinder VM i speedway for hold på hjemmebane

Det polske team vandt VM i speedway på hjemmebane i Wroclaw foran Storbritannien og Danmark. Foto: PGP.

WROCLAW: Polen har vundet VM i speedway for hold foran Storbritannien der fik sølv. Danmark kørte hjem med bronzemedaljerne.


Polen vandt lørdag aften VM i speedway på hjemmebane i Wroclaw. Polen fik guld, mens Storbritannien og Danmark fik sølv og bronze.

Polen vandt med 33 point foran Storbritannien med 31 point, mens Danmark fik 29 point. Udenfor medalje rækken fik Australien 27 point og fjerde pladsen.

– Vi gjorde vores bedste, men modstanderne var bare bedre i dag. Tillykke til det polske landshold, skrev den danske speedwaykører Anders Thomsen efter finalen. Thomsen kører til dagligt i Polen, hvor speedway er en stor nationalsport.

LINK: Mere om VM i speedway 2023

Anders Thomsen fik også en uventet hovedrolle ved VM, da han med en sejr i sidste heat kunne sende Danmark ud i en omkørsel om guldet. Men Thomsen sluttede sidst og Danmark måtte nøjes med bronze.

Der var også glæde i den danske lejr, selv om indsatsen kun rakte til en tredjeplads ved VM. PR-foto.

Polen vandt VM-guld i speedway – og dermed guld.

Det har vi ikke hos polennu.dk, men hvis du vil hjælpe os med at få lavet flere nyheder, så kan du gøre det med et bidrag til polennu.dk. Du kan gøre det med et engangsbidrag på f.eks. DKK 200,00 – DKK 500,00. På den måde er du også med til at udbrede og øge kendskabet til Polen i Danmark.