Polens forsvarsministerium er blevet hacket

  Bogdan_Klich_Polens_forsvarsminister_og_virus

  Polens forsvarsminister Bogdan Klich oplyser, at det polske Forsvarsministerium er blevet hacket og inficeret med virus.


  WARSZAWA: Den polske forsvarsminister Bogdan Klich siger til polsk radio, at ministeriet er blevet hacket så it-systemet har været nede i to dage.


  Forsvarsminister Bogdan Klich fortalte i går til polsk radio, at det polske forsvarsministerium er blevet hacket, og har været nede i to dage, efter at en ondsindet virus havde gjort sit indtog.

  Alvorlig trussel

  – Truslen var alvorlig, sagde forsvarsminister Bogdan Klich polsk radio og fortsatte:

  – Vi var i stand til at identificere truslen, der blev opdaget tirsdag.

  Bogdan Klich sagde også, at man straks tilkaldte den polske Forsvars enhed for cyber-sikkerhed, og de fik løst problemerne i Forsvarsministeriets it-systemer, så angrebet kun har haft forstyrrende indflydelse på ministeriet.

  Virus i fremtiden

  Bogdan Klich erkendt også, at der vil komme flere tilfælde af cyber-angreb, da der hele tiden sker ny udvikling og fordi metoderne blandt hackerne bliver mere og mere udspekulerede.

  NATO topmøde

  NATO topmødet, der er begyndt i Lissabon i dag, vil også diskutere alliancens udfordringer i det 21. århundrede, hvor også trusler fra internettet og terrorisme, er på dagsordenen.