Polske Piast Gliwice tabte mod FC København

Piast Gliwice kæmpede hårdt for point i Parken mod FC København torsdag aften. Men polakkerne må rejse hjem med nederlag og et farvel til Europe League. Foto: Gliwice.

KØBENHAVN: Piast Gliwice tabte torsdag aften mod FC København i Parken. Det var en polak der først kom på måltavlen.


Det polske fodboldhold Piast Gliwice, der kommer fra området vest for Katowice, måtte se sig besejret i Europe Leagues anden runde i Parken i København. Modstanderen var FC København, som ellers er kommet skidt fra start i den danske liga. Men sådan gik det ikke hovedstadsklubben torsdag aften mod polakkerne.

Polsk mål

Det var nemlig den tidligere Brøndby- og Piast Gliwice- spiller, polakken Kamil Wilczek, der først kom på måltavlen. Han scorede efter 14 minutters spil for FC København. Den næste scoring faldt i anden halvleg, da Wilczek lagde op til en scoring, som Jonas Wind nettede ind i det 58. minut. I det 90. minut slog Pep Biel sejren til FC København fast med scoring til 3-0. Kampens resultat.

Piast Gliwice vandt den første kamp i Europa League første runde mod Hartberg på hjemmebane med 3 – 2. Med resultatet torsdag aften i København, er Piast Gliwice nu ude af Europa League play-off opgøret.

SE KAMPE OG RESULTATER HER

Piast Gliwice sluttede den polske sæson af som nummer tre i den bedste polske liga.

Mere nyt fra Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.