Robert Lewandowski giver sig selv væk i LEGO

  lego_lewandowski_lego_polska

  Denne LEGO figur af Robert Lewandowski kan man købe, hvis man byder højt nok på WOSP-landsindsamlingen (Det Store Juleorkester). Landsholdsanføreren har personligt doneret denne 1:1 Lego-Lewandowski. PR-foto.


  WARSZAWA: Den polske topscorer Robert Lewandowski, har doneret en LEGO figur af sig selv til Polens største indsamling, Det Store Juleorkester.


  Polens største landsindsamling til fordel for børn og andre svage – Det Store Juleorkester – får nu hjælp fra en af verdens bedste fodboldspillere. Det er Polens landsholdanfører Robert Lewandowski der har givet indsamlingen en LEGO-figur af sig selv i 1:1 til auktionen.

  70.000 LEGO-klodser

  Den klodsede udgav af Robert Lewandowski er bygget af 70.000 LEGO-klodser. Den blev første gang præsenteret på det nationale stadion i Warszawa i 2016, og har siden været en del af den turnerende LEGO-udstilling i mere end 20 byer i ind- og udland. Udstillingen omfatter også LEGO-byggerier af Kulturpaladset og mange andre polske kendetegn.

  Da Robert Lewandowski har skiftet frisure siden figuren blev bygget, og da det polske landshold har ændret på spilledragten, så har LEGO Polska besluttet at updaterer LEGO-LEWANDOWSKI til en helt ny anno 2018, som indgår som auktionsobjekt.

  Minimumsbuddet er på 10.000 zloty og indsamlingen udløber ved månedens udgang.

  SE AUKTION
  Eksternt link: Robert LEGO Lewandowski

  Tusk topscorer

  Det Store Juleorkester er en populær indsamling som kendte og ukendte polakker donerer penge og genstande til. Sidste år hvor det største enkelte beløb i indsamlingen på cirka 750.000 zloty. Det var auktionsbeløbet for en middag med EU-præsident Donald Tusk.

  Fy, fy for ambassader

  Da det er en kendt sag i Polen, at den stærke mand Jaroslaw Kaczynski ikke bryder sig om indsamlingen, så har alle ambassader og udenrigstjenesten fået besked på, at de under ingen omstændigheder må involvere sig i den velgørende Det Store Juleorkester indsamling. Overraskende er det, at Polens præsident Andrzej Duda samtidig er en aktiv deltager i indsamlingen.

  WOSP indsamlingen (Det Store Juleorkester) satte ny rekord sidste år med et indsamlingsresultat på over 105 millioner zloty. Det er 26. gang at Polens største indsamling bliver gennemført.