Solidarnosc konkurrence for amatør film-folk

  Maja_FB_Solidarnosc

  En polsk filmskole og Lech Walesa indbyder unge til at komme med et bidrag til en internationale kort-film konkurrence med solidaritet som fokus. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk.


  GDANSK: Amatør-film fra hele verden, optaget af unge mennesker, indbydes til konkurrence om betydning af solidaritet og møde mellem kulturer.


  Polen indbyder unge fra hele verden, til at komme med et film-bidrag til en konkurrence – Solidarnosc Shorts (Solidarity Shorts International Film Content 2014) – om betydning af mødet mellem kulturer, og hvad solidaritet betyder for de unge i dag. Deltagerne skal være fyldt 18 år, og skal sende deres bud inden denne måneds udgang.

  Mere solidaritet

  Arrangørerne vil med konkurrencen vise, hvad solidaritet betyder for unge i dag, og øge kendskabet til Solidarnosc og polakkernes kamp for frihed mod kommunismen.

  Bag konkurrencen står Lech Walesa Instituttet og Gdynia Filmskole. Som partnere til konkurrencen er Gdynia Film Festival, Polens Udenrigsministerium og culture.pl.

  LÆS MERE
  Polens ambassade: Solidarnosc Film Content

  Polens største filmfestival

  Gdynia Film Festival er Polen største og vigtigste festival, og gennemføres i år i dagene fra den 15. – 20. september. Vinderen af konkurrence vil inviteret til Gdynia og blive hyldet af Lech Walesa på Gdynia Film Festivalen.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Solidarity Shorts International Film Content 2014