Stor interesse for Polen på Vagabond rejsemessen

  polen_vagabond_messe

  Polens ambassadør i Danmark, Henryka Moscicka-Dendys, besøgte fredag den polske stand på Vagabond rejsemessen i Øksnehallen i København. Her ses ambassadøren sammen med repræsentanter for Polens Turistorganisation, LOT (Polish Airlines) og det danske rejsebureau POLENGO.


  KØBENHAVN: Polen er stærkt repræsenteret på den årlige rejsemesse for kvalitetsrejser i Øksnehallen, der gennemføres i denne weekend.


  Magasinet Vagabond gennemfører i weekenden den 13. årlige rejsemesse for kvalitetsrejser i Øksnehallen på Halmtorvet i København. Messen er tiltænkt rejselystne danskere og har deltagelse af rejsebureauer, flyselskaber og turistbureauer fra hele verden. Det er også muligt at høre foredrag på messen, der har deltagelse af 200 udstillere. Polen er også med.

  Poznan med i år

  – Vi oplever en stigende interesse for Polen og de mange polske destinationer som det hele tiden bliver nemmere og nemmere at komme til for danskere, siger partner i POLENGO, Marek Klaper.

  – Mange danskere rejser allerede til den polske Østersøkyst, til Gdansk, Krakow og Warszawa. Men i år har vi også Poznan med på udstillingen. Byen ligger lige midt mellem Berlin og Warszawa, og er Polens femte største. Om 14 dage er der direkte flyforbindelser til Poznan fra Danmarks to største lufthavne: København og Billund, siger Marek Klaper.

  Vagabond rejsemessen er Danmarks største efter Ferie for Alle, der gennemføres i Messecenter Herning hvert år i februar. Udstillingen i Øksnehallen er åben mellem klokken 10 og 17 lørdag og søndag.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Vagabond Rejsemesse 2017