Tidligere polsk minister myrdet af sin egen søn

  Eugeniusz_Wrobel_myrdet_af_sin_egen_søn_Polen

  Den 59-årige tidligere vicetransportminister, Eugeniusz Wrobel, er blevet dræbt af sin 30-årige søn. Arkivfoto.


  RYBNIK: Tidligere vicetransportminister Eugeniusz Wrobel er myrdet. Hans søn har tilstået mordet, og fortalt politiet, at han har smidt liget i en sø.


  Tidligere vicetransportminister fra 2005 til 2007, Eugeniusz Wrobel, der var valgt for Lov og Retfærdighedspartiet er myrdet af sin egen søn, oplyser anklagemyndigheden ifølge polsk TVN24.

  Sønnen har tilstået af have myrdet sin far med en kniv, og kastet liget i en nærliggende sø. Sønnen vil ikke udpege stedet, hvor han kastede sin far i søen.

  Forsvandt fredag

  Eugeniusz Wrobel forsvandt fra sit hus i Rybnik i fredag, og familien slog alarm da han hans personlige papirer og mobiltelefon stadig var i huset. Den 59-årige politiker havde altid sin telefon på sig.

  Først troede politiet at Wrobel var blevet kidnappet, men da efterforskningen viste at han var i konflikt med sin søn, bl.a. om penge, og da sønnen var den sidste der så ham i live, blev mistanke henledt på den 30-årige søn.

  Dykkere i søen

  Sønnen har tilstået at have dræbt sin far, og givet detaljerede oplysninger, men vil ikke oplyse om han gjorde det alene, ligesom han ikke vil udpege det sted, hvor han kastede liget i søen.

  Politiets dykkere og hunde leder lige nu efter liget af den tidligere viceminister, og fandt sent i går dele af et menneske, som man mener er fra den tidligere minister. Det skal en DNA test fastslå.

  Sønnen er foreløbig blevet fængslet for tre måneder af Retten i Katowice.