Topscorer efter 4-0-nederlag: Intet fungerede for os

  lewandowski

  Polens anfører og topscorer Robert Lewandowski sagde efter nederlaget, at kampen i Parken fredag aften blev spillet på danskernes præmisser. Foto: Martin Bager, polennu.dk.


  KØBENHAVN: Robert Lewandowski var naturligvis skuffet over præstationen efter nederlaget på hele 4-0 til Danmark.


  Polen har været suveræne foreløbigt i VM-kvalifikationen, hvor holdet indtil fredag aften var ubesejret.

  Men det blev der lavet om på i den syvende kvalifikationskamp, da Polen noget overraskende måtte se sig slået med hele 4-0 af det danske landshold, der blot er nummer 46 på verdensranglisten, mens polakkerne indtager femtepladsen.

  Danske vilkår

  – Det var intet, der fungerede for os. Hverken forsvars spillet eller angrebsspillet, sagde Robert Lewandowski ifølge eb.dk efter kampen, hvor han også havde overskud til at anerkende det danske landshold for en god kamp.

  – Det blev en kamp fuldstændig på Danmarks præmisser. Vi kom til at spille, som Danmark ønskede det. Danskerne leverede en taktisk god præstation. De gav os rigtig mange problemer på banen, erkendte Robert Lewandowski.

  Næste kamp mandag

  Der er dog ikke tid til skuffelse særligt længe i den polske trup, for allerede på mandag skal Polen igen i kamp, når holdet på hjemmebane tager imod Kasakhstan, som noget overraskende fik 2-2 i det første opgør.

  Selv om Polen i aftes tabte til Danmark, fører holdet fortsat VM-kvalifikationsgruppen, men forspringet ned til Danmark og Montenegro på andenpladsen er nu reduceret fra seks til tre point.

  SE STILLING
  Bold.dk: VM 2018 Gruppe E