TVP igen udsat for hackerangreb under EM-kamp

Polens nationale tv-station TVP blev igen udsat for et hackerangreb. Det skete igen under en EM-fodboldkamp fredag aften. Foto: TVP.

WARSZAWA: Polen nationale tv-station TVP blev fredag aften udsat for endnu et hackerangreb under en EM-kamp i fodbold.


Polske TVP blev fredag aften under kampen mellem Polen og Østrig udsat for endnu et hackerangreb under en fodboldkamp ved EM. Det er TVP’s hjemmesider der blev angrebet, oplyser TVP til det nationale nyhedsbureau PAP.

– Vi beklager de tekniske problemer i forbindelse med transmissionen af kampen Polen – Østrig på internettet. Vi arbejder i øjeblikket intensivt på stabiliteten af transmissionen. Foreløbige resultater viser, at infrastrukturen på TVP’s hjemmesider endnu en gang er blevet udsat for et DDoS-angreb, skriver TVP på X-twitter.

Formål med angreb

I en pressemeddelelse uddyber TVP; at formålet med dagens DDoS-angreb (Distributed Denial of Service) var at overbelaste Telewizja Polskas (TVP) servere og give alvorlige forstyrrelser eller fuldstændig hindring i at modtage online-signal fra kampen mod Østrig, både på TVP’s websteder og mobilapplikationer.

Et nyt hackerangreb

Senest TVP blev udsat for et stort DDoS-angreb var torsdag den 20. juni i år, og før det under kampen ved EM 2024 mellem Polen og Holland.

Af sikkerhedsmæssige årsager afslører TVP ikke flere detaljer om angrebet.

Polens nationale TVP hacket under EM-kamp

Vi har fravalgt en betalingsmur til vores indehold, for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde med et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905 eller direkte til vores bank: Danske Bank: 4315 – Konto: 0012245351. Det vil være en stor hjælp! På forhånd, tak!