UEFA: Polske Lewandowski er årets fodbold-angriber

Robert Lewandowski får beviset på at han er Årets Spiller i sæsonen 2019/2020. Ceremonien fandt sted i forbindelse med lodtrækningerne til Champions League i Nyon, Schweiz torsdag. Foto: UEFA.

NYON: Anfører og topscorer for Polens fodboldlandshold og for tyske Bayern München, Robert Lewandowski, er kåret som årets bedste angriber af UEFA.


Den polske fodboldstjerne Robert Lewandowski har modtaget titlen som årets angriber for sæsonen 2019/2020 af UEFA. Manuel Neuer er kåret til årets målmand, Joshua Kimmich til årets forsvarsspiller og Kevin De Bruyne til titlen som den bedste midtbanespiller.

Topscorer ude og hjemme

Robert Lewandowski er topscore i den tyske Bundesliga med 34 mål. I Champions League turneringen har han scoret 15 mål for sin klub, og på det polske landshold 18 mål. Han satte for nogle år siden en ny rekord, ved at score fem gange på ni minutter for Bayern München.

Den 32-årige polak har tidligere spillet for tyske Borussia Dortmund og for Legia Warszawa, Znicz Pruszków og Lech Poznan. Han blev pokalmester i 2009, og polsk mester i 2010 med Lech Poznan.

Har du lyst til at læse mere? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.