VALG: Sidste frist for at stemme på præsident

Polens-Ambassade-i-København,-Hellerup
Polakker der bor i udlandet, kan blive tungen på vægtskålen, når præsidentvalget i Polen afgøres endeligt - formentlig den 12. juli - i anden valgrunde. Mandag er det sidste frist for tilmelding til valgets første runde, og hvis man var tilmeldt valget den 10. maj, skal man genbekræfte sin ansøgning om at stemme senest i morgen tirsdag. Arkivfoto.

WARSZAWA: Mandag er det sidste frist for at tilmelde sig præsidentvalget, hvis man er polak og bor i Danmark.


Polakker der vil stemme til præsidentvalget den 28. juni, skal tilmelde sig seneste i dag, mandag, for at kunne deltage i afstemningen. Polakker der var tilmeldt det aflyste præsidentvalg den 10. maj, skal også genbekræfte deres tilmelding. Det skal ske seneste tirsdag, for at man kan stemme, at kan gøres på linket herunder.

TILMELDING PRÆSIDENTVALG (polsk)

Læs mere om reglerne for stemmeafgivelse for polakker i Danmark.

INFO OM AFSTEMNING I DANMARK

I tilfælde af en anden valgrunde, bliver datoen for det valg den 12. juli. Er man tilmeldt den 28. juni til første valgrunde, er man automatisk også tilmeldt anden valgrunde, hvis det bliver aktuelt. Meningsmålingerne peger på at en anden valgrunde bliver en realitet.

Mere om præsident-valget i Polen?
Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.

DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.