VM-fodbold: Polen tabte beskedent til England

Polens fodboldlandshold reddede æren, da et skades- og corona-ramt polsk landshold stod lige med England på Wembley indtil fem minutter før kampen blev fløjtet af. Foto: PZPR.

LONDON: Robert Lewandowski var ikke med mod England, men Polen klarede sig godt igennem kampen indtil 5 minutter før tid.


Det er aldrig nogen nem opgave for noget fodboldhold i verden at møde England hjemme på Wembley. Og det var det heller ikke for et skades- og corona-ramt landshold.

England kom foran 1 – 0 efter bare 19 minutters spil, og det var også pauseresultatet. I anden halvleg efter 58 minutters spil lykkedes det polske Jakub Moder at udligne til 1 – 1. Scoringen gav polakkerne selvtillid, og føringen holdt til fem minutter før tid, da England slukkede de polske pointdrømme med en scoring til 2 – 1 i det 85. minut. Det blev også kampens resultat.

Polen var uden anfører Robert Lewandowski der er skadet i fire uger efter kampen mod Andorra.

LINK: Kampen England – Polen i tal og navne

Stillingen i VM 2021 Gruppe I – 3. spillerunde
England, 9 point
Ungarn, 7 point
Albanien, 6 point
Polen, 4 point
Andorra, 0 point
San Marino, 0 point

LINK: Polens fodboldforbund PZPN

Mere VM 2022 fodbold fra Polen? Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00