22-årig repræsenterer Polen i Eurovision finalen

Eurovision
Den 22-årige amerikaner med polske rødder, Krystian Ochman, er med i finalen, når den 66. udgave af Eurovision gennemføres i Torino i Italien lørdag aften. PR-foto.

TORINO: 25 lande er med i Eurovision finalen – Polen er repræsenteret med sangen River af 22-årige Krystian Ochman, der er født i USA.


25 lande er tilbage i opgøret om at vinde Eurovision 2022 finalen. Deriblandt Polen, der er repræsenteret med sangen River af Krystian Ochman.

Eurovision debut

Sangen havde premiere den 3. februar, og kan høres herunder eller ved aftenens finale. Sangen handler om, at vi i denne svære tid skal finde tid til at sænke tempoet, trække vejret dybt og stikke af fra travlheden omkring os, forklarer Ocham der udover at synge, også har skrevet tekst og melodi til sangen.

Ochman - River - Poland 🇵🇱 - Official Music Video - Eurovision 2022

 

Ochman er født i Massachusetts i USA, men han har boet i Polen siden sine teenageår. Først i Katowice og nu i Warszawa.

Familie tradition

Krystian er ikke den eneste berømte musiker i familien: Han er barnebarn af den internationalt anerkendte polske tenor Wieslaw Ochman. Han er inspireret af sin bedstefars musikalske snilde og har lært at spille trompet og klaver som ganske ung.

Stem på Polen

Eurovision finalen begynder klokken 21.00 og sendes i Danmark på DR1. Hvis man vil stemme på Polen i aften, kan man gøre det ved at sende en SMS med teksten 23 til nummer 1212.

LINK: De 25 finalister

Polen har udpeget fire piger til Eurovision i Israel

Støt polennu.dk – engangsbeløb

Du kan betale med de mest anerkendte betalingsformer, når du vælger at støtte polennu.dk. Du kan give et engangsbeløb ved at trykke på et af beløbene, der sender dig videre til vores betalingsmodul.

DKK 100,00
DKK 200,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
DKK 5.000,00

Støt polennu.dk – fast månedligt beløb

Du kan også vælge at støtte os løbende, så du giver et bidrag hver måned, som du på et hvilket som helst tidspunkt kan fortryde igen.

DKK 50,00 pr. måned
DKK 100,00 pr. måned
DKK 200,00 pr. måned