Dansk speedwaykører får VM-chancer i Gorzow

Den danske landsholdkører i speedway Anders Thomsen, har fået wildcard til to afdelinger af VM Grand Prix, som køres på danskerens polske hjemmebane i Gorzow. PR-foto.

GORZOW: Den danske speedwaykører Anders Thomsen har fået wildcard, så han er med i to VM-løb i Polen fredag og lørdag.


Det danske speedway-talent, Anders Thomsen, har fået wildcard til to VM Grand Prixs, der køres på den 26-årige danskers polske hjemmebane i Gorzow fredag og lørdag.

Bedst hjemme

I den polske liga er Anders Thomsen rykket fra en plads som nummer 32 på ranglisten, til en plads som nummer 14 for hans klub Gorzow. Thomsen har ry for at være særlig god på hjemmebane. Han har allerede nu en anden plads i Polen, når det gælder pointhøst på hjemmebane. Kun den polske verdensmester, Bartosz Zmarzlik har gjort det bedre end det danske talent.

Ny verdensmester?

Træneren for Anders Thomsens danske klub – Vojens – Jacob Olsen, der er tidligere landstræner, siger om talentet til Fyens Stiftstidende:

– Jeg ser en potentiel verdensmester i Anders Thomsen. Han er i rivende udvikling – både på banen og omkring grej og mandskab, som er afgørende for at kunne præstere optimalt.

Anders Thomsen har tidligere kørt for Gdansk i Polen, men er nu fast mand i Gorzow. Han kører VM Grand Prix fredag og lørdag.

Har du lyst til at læse mere? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.