Bombetrussel: Fly til Polen forsinket eller aflyst

billund_airport_lufthavn_gdansk_warszawa_polennu_jens_moerch
Der er en bombetrussel mod Billund lufthavn der er evakueret. Flere fly til Polen er enten forsinket eller helt aflyst. Arkivfoto.

BILLUND: Danmarks næststørste lufthavn er evakueret efter bombetrussel. Fly til Gdansk, Warszawa, Krakow og Poznan forsinket eller aflyst.


Billund Lufthavn er blevet evakueret efter en bombetrussel lørdag formiddag. Evakueringen betyder at flere fly til Polen bliver enten forsinket eller aflyst. LOT, Ryaniar og Wizz Air flyver til og fra Polen i Billund. Kommunikationschef i Billund Lufthavn Dan Prangsgaard siger til TV Syd, at rejsende vil opleve forsinkelser og eventuelle aflysninger på grund af evakueringen.

Hjemmeside oppe og nede

På Billund lufthavns hjemmeside står der, at terminalen midlertidigt er lukket på grund af en bombetrussel i lufthavnen. Men i perioder er hjemmesiden nede på grund af øget trafik. Billund lufthavn er Danmarks største lufthavn efter Københavns Lufthavn.

EKSTERNT LINK: Billund Lufthavn (BLL)

Sidste år havde lufthavnen næsten fire millioner passagerer. Der er ingen oplysninger om hvornår trafikken i lufthavnen genoptages.

– I øjeblikket forsøger vi at hjælpe politiet med alt, hvad der er til vores rådighed. Vi har endnu ikke fået et estimat, hvad angår genåbning, fortæller Dan Prangsgaard til TV Syd.

Vi har fravalgt at have en betalingsmur omkring polennu.dk for at kunne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.