Polsk by vil ikke være vært for israelsk klub

israelsk klub
En israelsk klub får ikke love at spille i internationale fodboldturnering med byen Lodz i Polen som hjemmebane. Lodz er Europas geografiske centrum, og byens stadion har plads til 18.000 tilskuere. Foto: Lodz LKS.

LODZ: Maccabi Haifa – en israelsk klub har meddelt, at deres internationale fodboldkampe hjemme, skal spilles i Lodz. Men det afviser byen.


En israelsk klub – Maccabi Haifa – vil på grund af den igangværende krig i Mellemøsten spille i Lodz, da israelske fodboldklubber skal finde andre steder, hvor de kan spille ”hjemmekampe” i udlandet under internationale konkurrencer.

Israelsk klub – næstbedst

De polske vicemestrer Maccabi Haifa – meddelte søndag, at de har valgt det polske kommunale stadion Władysław Król i Lodz, hvor den polske klub ŁKS har hjemmebane. Men det afviser byen.

(Fortsættes under)

Verdens smukkeste kvinde er fra Europas centrum

Polsk klub afviser

Den polske klub LKS, reagerede straks på meddelelsen fra Israel og UEFA.

– Vi vil gerne informere jer om, at LKS Lodz ikke har nogen forbindelse med organiseringen af Maccabi Haifa-kampene i de europæiske pokalturneringer på Władysław Król Municipal Stadium, skrev klubben på sociale medier.

Samme besked kommer fra bystyret i Lodz.

– I dette tilfælde og i alle andre tilfælde, er sikkerheden for Lodz borgerne og vores gæster, den højeste prioritet for byen, skriver rådhuset på de sociale medier.

Klage fra Israels ambassadør i Polen

Der kommer dermed ikke en israelsk klub på hjemmebane i Lodz. Israels ambassadør har allerede klaget over beslutningen, og mener at den polske by ligger under for trusler fra terrorister.

LINK: Lodz LKS

LOT flyver igen til og fra Israel og Libanon