LOT flyver igen til og fra Israel og Libanon

Radom ny flyrute
LOT genoptager flyvningerne til og fra Israel og Libanon. Arkivfoto.

WARSZAWA: Det nationale flyselskab LOT har genoptaget flyvningerne til Israel og Libanon. Den blev indstillet efter missilangreb.


LOT flyver nu igen fra den polske hovedstad til Israel og Libanon (Tel Aviv og Beirut). Flyvningerne har været indstillet siden søndag, hvor Israel og Iran sendte raketter mod hinanden. Det skete efter at israelske missiler dræbte iranske topfolk på den iranske ambassade i Damaskus. USA har anmodet Israel om at holde sig i ro, lige som ingen i Teheran – Irans hovedstad – ønsker at optrappe konflikten.

Det er baggrunden for at flytrafikken til de to mellemøstlige byer nu genoptages.

Første fly afsted

– På grund af stabiliseringen af situationen i regionen har LOT Polish Airlines besluttet at genoptage flyvninger til Tel Aviv og Beirut, siger selskabets talsmand Krzysztof Moczulski til det polske nyhedsbureau PAP.

Det første fly til den uroprægede region kom på vingerne lørdag aften til Beirut i Libanon. Søndag er første afgang mod Tel Aviv i Israel.

Følg udviklingen i LOT her

LOT aflyser flyafgange til Israel og Libanon

Fly til Tel Aviv og Beirut

Fly til Israel og Libanon eller ej! Vi har fravalgt at have en betalingsmur omkring polennu.dk for at kunne udbrede kendskabet til Polen mest muligt. Du kan støtte os i det arbejde økonomisk – det vil være en stor hjælp – f.eks. med et engangsbeløb på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et valgfrit engangsbeløb via MOBILEPAY 23435905.