Ny direkte lavpris flyrute til Poznan fra København

Til Poznan
Fra april kommer der direkte lavpris flyforbindelse til Poznan fra København. Poznan er Polens femte største by, og landets første hovedstad. Arkivfoto.

KØBENHAVN: Fra april kommer der en ny direkte lavpris flyrute til Poznan fra København. Poznan var Polens første hovedstad.


Fra den 2. april bliver det muligt at flyve direkte med en ny lavpris flyrute til Poznan fra København. Det er Wizz Air der står bag den nye forbindelse. Det ungarsk ejede flyselskab står i forvejen bag lavpris flyruter fra København til Gdansk, Katowice og Warszawa.

Til Poznan?

Poznan er Polens femte største by, og den første polske hovedstad. Byen har over en halv million indbyggere, og er en stor universitetsby. Derfor har byen også et levende kulturliv, og byen byder på en mangfoldighed af muligheder.

På et af byens universiteter kan man blandt andet læse dansk.

LINK: Billund Lufthavn om Poznan

poznan_julemarked
Julemarked i Poznan. Arkivfoto.

Stolte fodboldtraditioner til Poznan

Byen har også stolte fodboldtraditioner med holdet Lech Poznan, der spiller i den fornemste polske liga Ekstraklass. Sidste år blev klubben i hvidt og blåt nummer 3.

LINK: Fodboldklubben Lech Poznan

Lech Poznan overraskede alt og alle, ved at vinde over Fiorentina på udebane i torsdagens anden kamp i kvartfinalerne af Europa Conference League. Foto: Lech Poznan.

Det første fly til Poznan letter fra København den 2. april, og der flyves tre ugentlige dobbeltafgange.

LINK: Poznan hjemmeside for turister (engelsk)

Flyrute til Poznan eller ej! Vi har fravalgt at have en betalingsmur rundt om polennu.dk – vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk.

Du kan donere valgfrit beløb via MOBILEPAY – 23435905.

Du kan også gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.