Polens nationale TVP hacket under EM-kamp

Nytårsshow
Polsk TVP blev udsat for et hacker-angreb, da kampen mellem Holland og Polen blev fløjtet i gang. Arkivfoto.

WARSZAWA: Polens nationale tv-station TVP, er blevet hacket netop som EM-kampen mellem Polen og Holland blev fløjtet i gang.


Polens nationale tv-station TVP blev hacket, netop som kampen mellem Holland og Polen blev fløjtet i gang. Det betød, at alle der så kampen via internettet, ikke kunne følge kampen. Det oplyser TVP Info.

– Omkring klokken 15:00 var polsk tv udsat for et DDOS-angreb udført gennem polske IP-adresser. Under et minut efter, begyndte vi at arbejde med de nationale operatører for at afbøde angrebet. Indsatsen fra vores it-eksperter har betydet, at alle funktioner nu er genoprettet, skriver TVP Info søndag på X-twitter.

polennu.dk under angreb: Fjendtlige nisser på spil?

TVP undskylder

Direktøren for TVP Sport, Jakub Kwiatkowski, beklager også hændelsen.

– For mit vedkommende kan jeg undskylde over for alle fans, der mistede muligheden for at følge begyndelsen af udsendelsen på internettet, skrev Kwiatkowski på X-twitter. Angrebet fandt sted, ligesom Polens første EM-kamp blev fløjtet i gang.

Et DDOS-angreb betyder at adgangen til en server eller tjeneste blokeres, gennem et massivt angreb med en masse falske anmodninger, fra hackede computere, oplyser Polens nationale tv-station.

DR i problemer

Der har også været tekniske problemer hos DR under kampen mellem Danmark og Slovenien, men om det skyldes, hacker angreb ved vi ikke.

Polens landshold forud for kampen mod Holland i Hamborg.

PET i Danmark: Rusland udgør den største trussel

LINK: PAP