380 nye bekræftede corona-tilfælde i Polen

Antallet af polakker der dagligt bliver smittet med covid-19 sygdommen er faldende, selv om tirsdagens tal er lidt højere end mandagens. Foto: Monika Raj.

WARSZAWA: Trods ophævede restriktioner og lempelser, stiger antallet af corona-smittede fortsat i Polen.  24.165 har nu covid-19 sygdommen, og det samlede antal corona-relaterede dødsfald er nu oppe på 1.074.


Trods en række lempelser for adfærden i Polen under corona-krisen, så stiger antallet af smittede fortsat i Polen. Mandag aften oplyste myndighederne at der i det seneste døgn var 380 nye smittede, og ti personer er døde med covid-19 sygdommen i kroppen.

FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE I POLEN HER  

Polen har i weekenden lempet på kravet om tildækning af mund og næse, ligesom udendørs sportsaktiviteterne er genoptaget – dog foreløbig uden tilskuere. Fra den 19. juni kan der spilles fodbold og andre sportsaktiviteter med publikum. I maj blev også bl.a. restauranter, cafeer og frisører genåbnet med begrænsninger.

Forsamlings-forbuddet er også blevet lempet, da det nu er tilladt at være 150 personer til åbne og private arrangementer. Mandag genoptog Polen også ruteflyvninger mellem de polske byer.

Følg løbende udviklingen og reglerne i Polen på nedenstående link – som er på dansk.

LINK TIL INFO PÅ DANSK OM CORONA-REGLER I POLEN

Flere nyheder fra Polen?
Kære læser! Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.

DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.