75 politibetjente sendt i to ugers corona-karantæne

politipatrulje
75 politibetjente i fra Gdansk-forstad er udskiftet med tilsvarende antal kolleger. Politigården og alle biler er blevet renset for corona-virus. Arkivfoto.

GDANSK: En politibetjent er blevet smittet med corona-virus af et familiemedlem. Nu er 75 betjente sendt i karantæne.


I Gdansk forstaden – Pruszcz Gdański – er 75 politibetjente sendt i to ugers karantæne, under mistanke for at være smittet med corona-virus. En enkelt betjent har fået sat politiet på den anden ende.

Betjent corona-smittet

– Politibetjenten er blevet smittet af et familiemedlem, og vi informerede vores sikkerheds myndigheder om sagen, og efter samtaler med flere af hans kolleger, blev 75 politibetjente sat i karantæne, siger kommissær Maciej Stęplewski fra det regionale politihovedkvarter i Gdansk til Fakt24.

Han oplyser, at de 75 politibetjente er blevet udskiftet med 75 andre, og lige siden er politigården og bilerne blev desinficeret og renset for eventuel corona-smitte.

8 corona-tilfælde i Gdansk

I Pomorskie Regionen – eller Pommern – hvor Gdansk er regional hovedstad, er der indtil nu konstateret otte corona-tilfælde. 671 personer er i karantæne, og 2.874 personer er under overvågning.