Ny trist corona-rekord i Polen

mange døde polen
Der er grund til optimisme når det gælder corona-udviklingen i Polen, men antallet af døde er igen meget højt. Foto: Monika Raj.

WARSZAWA: Mandag blev der sat ny dagsrekord i Polen i antallet af bekræftede covid-19 syge.


Der er nu 27.365 bekræftede corona-smittede i Polen. Mandag blev der sat ny daglig rekord med 599 nye tilfælde. Dermed ligger Polen i toppen i EU, når det gælder smittespredning.

Over halvdelen fra samme område

Med til forklaringen hører også, at 55 procent af tilfældene er fra samme område, i regionen ved Katowice i det sydvestlige Polen. I mange områder af Polen er der meget begrænset udbredelse af smitten. Følg udviklingen på linket herunder.

FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE I POLEN HER  

Mandag besluttede den polske regering, at lukke 12 miner, hvor der er mange minearbejdere, der er fundet positive med covid-19 smitten.

Polens regering har forlænget forbuddet mod internationale flyvninger frem til den 16. juni.

LINK TIL INFO PÅ DANSK OM CORONA-REGLER I POLEN

Mere corona-nyt fra Polen på dansk?
Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp.
DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00
Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.