Polen er med endnu efter dramatisk kamp mod Kroatien

Polen holder liv i drømmene om at gå videre, efter en dramatisk kamp mod Kroatien der endte uafgjort. Det gjorde puljens anden kamp også. Foto: PZPN.

WARSZAWA: Polen lever videre i Nations League efter en dramatisk kamp mod Kroatien. Seks mål, fire gule kort og et rødt i kampen.


Polen lever videre i Nations League turneringen efter en dramatisk kamp mod Kroatien på det nationale stadion i Warszawa. Kampen endte 3 – 3 og det ene point betyder at Polen stadig har en chance for at blive nummer to i gruppen, og dermed videre i turneringen. Det er muligt, fordi de to øvrige gruppemodstandere også delte point. Kampen mellem Skotland og Portugal endte 0 – 0.

Polen tabte til Portugal i fodbold efter selvmål

Dramatisk kamp og tre hurtige mål

Polen kom bedste fra start med et mål efter 6 minutters spil af Piotr Zieliński. Optimismen bredte sig, men blev hurtigt slukket da Kroatiens Borna Sosa scorede i det 20. minut, Petar Sucic i det 24. minut og Martin Baturina i det 26. minut. Indenfor seks minutter blev stilling vendt fra polsk føring med et mål, til en kroatisk føring til 3 – 1. I det 45. minut lykkedes det dog Nicola Zalewski at pynte på stillingen før halvleg til 2 – 3. I anden halvleg scorede Sebastian Szymański i det 68. minut.

Rødt kort til målmand

Robert Lewandowski, der startede på bænken, blev offer for et brutalt sammenstød med Kroatiens målmand, der måtte indkassere et rødt kort i slutningen af halvlegen.

Lever endnu

Efter dagens kampe har Portugal 10 point, Kroatien 7 point, Polen 4 point og Skotland 1 point. De indbyrdes kampe tæller mest, og derefter målscoren.

De sidste to runder spilles i november. Fredag den 15. november spiller Portugal mod Polen, og Skotland møder Kroatien. Mandag den 18. november tager Polen imod Skotland, og Kroatien tager imod Portugal.

Polen kan nu – efter den dramatiske kamp mod Kroatien – selv afgøre den videre skæbne i turneringen.

Polen vinder over Skotland efter drama i sidste sekund

Dramatisk kamp eller ej

Dramatisk kamp eller ej, så er det ingen hindring for at støtte polennu.dk. Vi er nemlig verdens førende medie, når det gælder nyheder på dansk fra og om Polen. Men vi har fravalgt at have en betalingsmur – for vi vil så gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk. Her er der ingen blokering af hjælp. Der er flere muligheder.

Du kan donere valgfrit beløb via MOBILEPAY – 23435905. Du kan også gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00. Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.