Dansk-polsk familie myrdet ved Szczecin


  OPDATERET: En dansk-polsk familie på tre, er blevet myrdet i deres hjem i den lille by Dabie ved Szczecin. Kvindens tidligere arbejdsgiver er under mistanke.


  Torsdag aften blev den 64-årige nordjyske buschauffør Christian Weiss, hans 38-årige søn Brian Weiss og Alicja, han 51-årige polskfødte hustru knivdræbt i deres hjem i Dabie i nærheden af Szczecin (Stettin) i det nordvestlige Polen, skriver Gazeta Wyborcza.

  Det var konens søster der gjorde det makabre fredag morgen, og tilkaldte politiet. Hun var blevet kontaktet af naboer, der undrede sig over, at den nu afdøde families hund stod og gøede..

  Måske tortureret

  Politiet i Szczecin oplyser, at alle tre formentlig er døde af knivstik i hoved, hals og ansigt. Ægteparret er slået ihjel i huset garage, og derefter flyttet ind i huset. Kvæstelserne kunne tyde på, at familien har været udsat for tortur eller afpresning inden de døde. Den præcise dødsårsag kan ikke fastslås før ligene er blevet obduceret, men der er ingen tvivl om, at der er tale om en forbrydelse.

  Sønnen blev fundet bagbundet, og havde synlige tegn på, at have været udsat for kvælninger.

  Velhavende familie

  Gazeta Wyborcza skriver endvidere, at den dansk-polske familie var velhavende, og selv om mange ting er rippet fra huset, tror politiet ikke, at et røveri var formålet i sig selv.

  Tidligere arbejdsgiver mistænkes

  Politiet mistænker derimod kvindens tidligere arbejdsgiver, der er kendte i kriminelle kredse og flere gange mistænkt for gigantiske smuglerier, for forbrydelsen. Politiet har fundet et spor, der tegner i den retning, men vil ikke oplyse yderligere om mistanken.

  Kvinden var tidligere bogholder for forretningsmanden.