Dansk speedway stjerne i tumult i Polen

nicki_pedersen

Den danske speedway kører Nicki Pedersen ligger nummer 2 i kampen om VM-titlen. Her fotograferet under sit besøg et Horsens tidligere i weekenden. PR-foto.


TORUN: Den danske speedways kører Nicki Pedersen forulykkede, blev udelukket, fik rødt kort og kom i håndgemæng i Polen.


Søndag kom den danske speedway-kører og verdensmester Nicki Pedersen i centrum ved et løb i Torun i den polske liga søndag.

Styrt i 8. heat

Alt gik galt, da danskeren fik det røde kort efter et sammenstød med kollegaen Jason Doyle i det ottende hit, hvor også danskeren Peter Kildemand indgik.
– Han (Jason Doyle, red.) ligger i mit baghjul på langsiden, og da han drejer til venstre, hænger han fast og vi styrter, forklarer Nicki Pedersen, der kalder sin udelukkelse ‘helt til hundene’ til Ekstrabladet.

Kampen fortsatte

Men det var kun indledningen til de skandalescener, der blev afviklet på polsk tv.I ryttergården kom Nicki Pedersen i håndgemæng med Toruns træner Jacek Gajewski.

– Han står og truer mig og råber alle mulige skældsord lige ind i hovedet og vil næsten slås, og så blev jeg revet med, men jeg har ikke slået ham. Det er en katastrofe, siger fynboen, som dog mener, at Gajewski bevidst provokerede ham.

Fjendeland

– Holdenes områder i ryttergården er opdelt med gule streger, man ikke må krydse. Han kommer over på vores side og råber og provokerer. Han er en snu ræv, der har gjort det mindst ti gange før, siger Nicki Pedersen til Ekstrabladet.

Tilskuer ballade

Balladen på banen spredte sig også på tilskuerpladserne, hvor politiet måtte i aktion. Da løbet blev genoptaget, var Nicki Pedersen forvist til omklædningsrummet, som han først måtte forlade efter løbet.

Karantæne

Nu venter en karantæne og et muligt efterspil.

– Det er både skidt for mig og for min klub, men jeg må bare op på hesten, lyder det fra den kontroversielle speedway-stjerne til Ekstrabladet.

SE STYRT OG STILLING
Eksternt link: Ekstra Bladet tv